Olcsóbb a benzin, csak ma!

Torkos helyett szerencsés csütörtök a Lukoilnál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptembertől csütörtökönként minden Lukoil töltőállomás a szokásosnál is kedvezőbb árakkal tölti a naftát.


Sokan a „valami sufni kút” jelzővel gondolnak a Lukoilra, pedig az 1991-ben alapított cég mára a második legnagyobb kőolaj- és földgáztermelő, valamint -feldolgozó vállalatává nőtte ki magát. A szemfülesek mindebből azt láthatják, hogy korrekt üzemanyagot, rendszerint a versenytársakénál kedvezőbb áron adnak töltőállomásaikon.
Annak érdekében, hogy mind többen ismerjék meg a cég üzemanyagainak - saját állításuk szerint - kiváló minőségét, szeptemberben és októberben „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény” szlogennel valamennyi Lukoil kút az amúgy megszokottnál alacsonyabb árakkal várja vevőit - Magyarország mellett Belgium, Lengyelország és Szlovákia területén is.
Hirdetés
A kedvezmény mértéke nem ismert és a töltőállomások között is különbözhet. Egy biztos, minden kétséget kizáróan az átlagosak alatt lesznek a Lukoil árai, hiszen azok tapasztalataink szerint amúgy is alulról szokták közelíteni a központilag meghirdetetteket. Akik tehát az orosz cég töltőállomásainál töltik autójukba az üzemanyagot, valamivel könnyebben viselhetik a gázolaj tervezett magasabb jövedéki adóját és az üzemanyagok áremelkedését.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 11:24
  Permalink

  Utoljára, 2003-ban tankoltam LUKOIL kúton, igaz, nem itthon, hanem Romániában. 1979-es évjáratú, Audi 80-asom, úgy csörömpölt, hogy az, valami eszméletlen. Komoly gondok lehettek az oktánszámmal. Jelzem, előtte, rendszeresen tankoltam kint, Petrom kúton és ott, nem volt ilyen probléma. Volt másmilyen, de az már egy másik történet.

 • 2017.10.31. at 11:24
  Permalink

  Kedves Opelfan! Egy-két dologban azért tévedsz. A Tesco kutakat nem csak átfestették hanem megvették, hogy az üzemanyag milyen volt azt nem tudom mert sajnos sosem tudtam ott tankolni. A LUK-nál még nem tankoltam, de hogy a LUK a MOL és a Shell nem ugyanaz az biztos.A MOL-ról csak rosszat hallottam viszont a Shell jó azt konkrétan tudom.mert ott tankolok és bizony sajnos próbáltam már sufni kutakat is. Szerintem a LUK sem lehet rossz,mert ők sem a MOL-tól veszik hanem sajátot árulnak.

 • 2017.10.31. at 11:24
  Permalink

  A közlemény azt írja, hogy kutanként eltérő a kedvezmény. Ahol tankolni szoktam, ott ma 5 Ft-tal olcsóbb, így Budapesten az lett a legolcsóbb.

 • 2017.10.31. at 11:24
  Permalink

  Eddig is a Lukoilnál tankoltam, mert azon kevesek közé tartoznak, ahol még van 98-as benzin, nem kínálgatnak mindenféle szolgáltatást (sőt, hagynak tankolni) és az árak is verhetetlenek. A benzinnel nincs gond, remekül megy vele a kocsi.

Vélemény, hozzászólás?