Olvasónk lőtte: ez lesz a legnépszerűbb Jaguar

Jaguar XE kémfotók az olvasónktól, Angliából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Várhatóan októberben mutatkozik be az a Jaguar XE, aminek egy még álcázott példányát látta és lőtte olvasónk Angliában.


Hamarosan lesz új baby-Jaguar, már amennyiben ér lebébizni egy középkategóriás prémiumautót. Mindenesetre jó rég volt, hogy a Jag hozott valami frisset a 3-as BMW/A4-es Audi, C-osztályos Mercedes fémjelezte osztályba, mert egyrészt a britek első fronthajtásúja, az X-Type nagyon nem mai, 2001-es modell 2009-es gyártási befejezéssel, másrészt műszakilag Ford volt, Ford Mondeo az akkori Ford-fennhatóság jegyében.
Hirdetés


Azóta indiai kézbe került a Jaguar, s egyre-másra hozza újdonságait, jön egy SUV is, és hát jön az XE, méghozzá ha minden igaz, akkor az októberi Párizsi Autószalonon lesz a nagy premier. Korábban láttuk már érdekesen álcázva, s a minap olvasónk is erősen álcázott tesztautót látott és lőtt hol másutt, mint Angliában. Úgy tudni, alumínium vázú és karosszériájú lesz a Kínában Beckham reklámozta XE méretes orrában négy- és hathengeres feltöltött motorokkal, 6 fokozatú manuális vagy 8 sebességes automata váltóval, hátsó- vagy összkerékhajtással, a könnyű és merev szerkezetnek hála pedig az élvezetes vezethetőség ígéretével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?