Péntektől ismét egy kicsit drágábban tankolhatunk

Ha nem is drasztikusan, de a benzin és a gázolaj ára is emelkedni fog

Érezhetően, immár 70 dolláros hordónkénti ár fölé drágult a Brent típusú kőolaj hordónkénti ára, péntektől ezt a hazai töltőállomásokon is érezni fogjuk.

Május közepe óta lefelé mentek a hazai üzemanyagárak, már ha egyáltalán változtak. A "jó világnak" azonban vége látszódik, az olaj ára ismét felfelé ível, ezt pedig a hazai töltőállomásokon is érezni fogjuk már június első hetétől. A tendenciák alapján pedig tovább áremelkedésre is számítani kell.
Hirdetés
Most péntektől a benzinért és a gázolajért is literenként 2-2 forinttal kell majd többet fizetni a Holtankoljak.hu információi szerint. Az átlagár így a 95-ös benzin esetén literenkénti 425, a gázolajnál 427 forintra módosul. Természetesen marad az egyes töltőállomások közötti igen jelentős, akár literenkénti 40-50 forintos, az egyes üzemanyagokat nem feltétlen azonosan érintő árszórás, így továbbra sem elsősorban a tankolás idejére, hanem sokkal inkább a helyére érdemes figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?