Piaci árzuhanás a kutakon: szerdától olcsóbban tankolhatunk!

Jelentősen csökkennek az üzemanyagárak a hét közepén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A benzin és a gázolaj is lényegesen olcsóbb lesz szerdától, már ami a piaci árakat illeti. Mutatjuk, mennyivel marad több pénz a zsebünkben literenként a változás után!

Jelentősen mérséklődik az üzemanyagok beszerzési ára a hét közepén. Ez továbbra sem befolyásolja a 480 forintos hatósági árat, ám érezhető változás lesz a piaci áron tankolóknak, illetve azoknak, akiknek mindenképp prémium üzemanyagot kell választani. A Holtankoljak.hu információi szerint a 95-ös benzinért literenként bruttó 30 forinttal kell majd kevesebbet fizetni, a gázolaj piaci ára pedig bruttó 35 forinttal csökken a hét közepén.
Hirdetés
A változás után - a 480 forintos hatósági árra jogosultságot igazoló forgalmi felmutatásáig - átlagosan literenként 656,9 forintot ír majd a kútoszlop a benzin esetében. A gázolaj átlagára is visszatér 800 forint alá ezzel a mérséklődéssel: 788,9 forintra csökken literenként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?