Plasztikai műtét előtt a négyajtós Porsche

Jövőre esedékes a Porsche Panamera frissített változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Biztosra vehető, hogy nem visznek semmit túlzásba a németek, de a kötelező kört le kell futni a Porsche Panamera esetében, mert a közhely ellenére is múlik az idő.

Régen minden egyszerűbb volt. Bemutattak egy új autótípust, és senki nem döbbent meg azon, hogy 8-10 évvel később gyakorlatilag még mindig ugyanolyan formában vásárolhatta meg.
Aki ma így tenne, bizony, hamar lehúzhatná a rolót, és már olyan exkluzív márkák sem kerülhetik el a rendszeres modellfrissítéseket, mint például a Porsche. Most a négyajtós Panamera került sorra, hogy a 2012-es esztendőre új arculatot öltsön, de szemmel láthatóan a zuffenhauseni gárda nem viszi túlzásba a munkát: csak az autó elejét borítja álcafólia, így nem nehéz megjósolni, hogy a lámpák körül esedékes a retusálás. Ennek magyarázata kettős, a legkézenfekvőbb, hogy a 2009 tavaszán, Kínában debütált típust a fent leírtak tükrében illik felfrissíteni, de közrejátszik a dologban a vadonatúj, 991-es gyári kód alatt futó 911-es érkezése, amely a Porsche kínálatának meghatározó szereplője, és leginkább ennek a megjelenéséhez próbálják igazítani a többi Porschét is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?