Porsche 918 kéne? Fusson érte hamar!

Gyakorlatilag már elfogyott a Porsche 918-as

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Júliusig gyártják, és a gyár szerint áprilisra el is fog fogyni a 918 darab szupersportkocsi. Darabja legalább 236 milliós áron. Szép.


Itthon az is hír, ha kicsivel több Dacia meg Skoda fogy félév alatt, erre tessék. Jó tudni, hogy a világnak vannak olyan pontjai, ahol jut két-háromszáz milliócska egy sportautóra. Ja kérem, a Porsche 918 Spyder ráadásul plug-in hibrid, amivel azért inkább csak brutálisan gyors, mintsem környezetbarát, de akár ezt is rá lehet mondani. A német cég amerikai részlegétől származik az infó, hogy a 918 darabosra tervezett 918-as széria - hiszen benne van a nevében - tulajdonképpen már elfogyott.
Hirdetés

Hogy mit jelent ez? A gyártás kezdete óta bár még csak alig 30 autót adtak át, de a gazdag vevők már félretették a megfelelő összeget a bankszámlájukon, azaz megrendelték a kocsijukat. Az alapár 236 millió forintnyi euró, de sportcsomaggal vagy egyéb extrákkal lehet még srófolni a számla összegét. Ha van ismerősük, aki épp 918-ast készül vásárolni, akkor szóljanak neki, ne lacafacázzon, mert mindjárt elfogy.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?