Pórul járt a nyomakodó Matiz-sofőr

Önmagát szívatta meg a túl agresszív Daewoo-s

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kenyerünk az ész nélküli nyomulás a városban, felszabadultan nevetjük ki a saját csapdájába esett Matizost.

Minden közlekedő ismeri azt az enyhén rossz érzést, ami akkor keletkezik, amikor egy pofátlan sofőr eléri célját, és mondjuk a buszsáv jogtalan használatával sikerül jóval előrébb besorolnia abba a sávba, amiben már hosszú percek óta állunk. (Például gyakran meg lehet ezt tapasztalni Budapesten a Hidegkúti úton, a város felé tartva, ha a Városmajor utcába szeretnénk letérni). És mindenki érzi ennek ellentétét, a finom elégtételt, amikor az arcátlan vezető valamilyen oknál fogva nem tudja végigvinni a szabálytalan manővert, s emiatt akciója saját dugájába dől.
A mellékelt videón ez utóbbi látható, az apró Daewoo Matiz a kanyarban úgy gondolja, gyorsabb lesz mindenkinél és balra kanyarodik az egyenesen vezető sávból, csak egy apró forgalmi jelzéssel nem számol. Együtt kacagunk a videót felvevő párossal. Hozzátesszük, egyébként a Hyundai Santa Fe még be is engedte maga elé a Matizt, aki utána addig kacsázott, amíg lezárt területre hajtott.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?