Prémium felszereltségi szinttel és új színnel hódítana az Abarth

Új színnel és új felszereltségi csomagokkal jön az új Abarth 595 és 695

Új struktúrával, új felszereltségi szintekkel és egy új, ám legendás fényezéssel készül a következő modellévre az Abarth az 595 és 695 esetén.

Első alkalommal lesz elérhető az Abarth kínálatában a nagyközönség számára az Orange Racing fényezés, melyet a márka logójában megtalálható piros és sárga árnyalatból kevertek ki a dizájnerek. Korábban már limitált példányszámban gyártott modelleknél kérhető volt ez a szín, ám csak most döntött úgy az Abarth, hogy mindenki számára elérhetővé teszi. Az igencsak feltűnést keltő fényezés az 595-öshöz és a 695-öshöz kérhető a következő modellévtől. Persze nem csak az autók színéhez nyúltak hozzá, ugyanis a következő évtől két felszereltségi csomagot vezetnek be, melyeknek neve Turismo és Competizione.
Hirdetés
Előbbi a stílust és a komfortot helyezi előtérbe, fekete bőrülésekkel, 17 colos felnikkel és természetesen a Turismo emblémával. Ezzel szemben utóbbi felszereltségi csomag sokkal sportosabb megjelenést ad az autónak az Abarth szerint, ami már karbonülésekkel érkezik, azonban itt is megmaradnak a 17 colos felnik, illetve ehhez értelemszerűen a Competizione logó dukál. Az olaszok minden megrendelésnél előzetesen megkérdezik majd a vásárlót, hogy melyik csomagot szeretné, és annak megfelelően építik meg az 595-öt vagy éppen a 695-öt. Aki még tovább szeretné extrázni az autót, annak egy tech csomag is a rendelkezésére áll, ez automata klímavezérlést és egy 7 colos navigációs rendszert dob az alapfelszereltséghez.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?