Prémium felszereltségi szinttel és új színnel hódítana az Abarth

Új színnel és új felszereltségi csomagokkal jön az új Abarth 595 és 695

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új struktúrával, új felszereltségi szintekkel és egy új, ám legendás fényezéssel készül a következő modellévre az Abarth az 595 és 695 esetén.

Első alkalommal lesz elérhető az Abarth kínálatában a nagyközönség számára az Orange Racing fényezés, melyet a márka logójában megtalálható piros és sárga árnyalatból kevertek ki a dizájnerek. Korábban már limitált példányszámban gyártott modelleknél kérhető volt ez a szín, ám csak most döntött úgy az Abarth, hogy mindenki számára elérhetővé teszi. Az igencsak feltűnést keltő fényezés az 595-öshöz és a 695-öshöz kérhető a következő modellévtől. Persze nem csak az autók színéhez nyúltak hozzá, ugyanis a következő évtől két felszereltségi csomagot vezetnek be, melyeknek neve Turismo és Competizione.
Hirdetés
Előbbi a stílust és a komfortot helyezi előtérbe, fekete bőrülésekkel, 17 colos felnikkel és természetesen a Turismo emblémával. Ezzel szemben utóbbi felszereltségi csomag sokkal sportosabb megjelenést ad az autónak az Abarth szerint, ami már karbonülésekkel érkezik, azonban itt is megmaradnak a 17 colos felnik, illetve ehhez értelemszerűen a Competizione logó dukál. Az olaszok minden megrendelésnél előzetesen megkérdezik majd a vásárlót, hogy melyik csomagot szeretné, és annak megfelelően építik meg az 595-öt vagy éppen a 695-öt. Aki még tovább szeretné extrázni az autót, annak egy tech csomag is a rendelkezésére áll, ez automata klímavezérlést és egy 7 colos navigációs rendszert dob az alapfelszereltséghez.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?