Prémium kollekció a prémium gyártótól: ünnepel a MINI

60 éves a MINI, amit külön kollekcióval ünnepel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén 60 éve annak, hogy a brit prémiummárka hódító útjára indult. A gyártó nem csak a híres kisautót öltöztette ünnepi köntösbe, most megérkezett a MINI 60 Years Lifestyle kollekció is!

A brit márka mindenre gondolt: januárban mutatták be a Mini 60 Years Edition szériát, ami egy exkluzív dizájnkiadással ünnepelte fennállása 60. születésnapját, melynek keretén belül az ünnepi kiadás négyféle erőforrással, három- és ötajtós változatban is elérhető. Ráadásul karakteres, a márkára jellemző stílusjegyek gazdagítják az ünnepi MINI külső és belső megjelenését egyaránt.
Hirdetés

Most viszont további hasznos meglepetések érkeztek az ünneplés részeként: ruházati termékek, poggyászok, játékok és más hűsítő kiegészítők. A ruházati termékek palettáján a MINI Stripe Pólóingek, a MINI Car Print Pólóingek és a MINI Vintage Logo Pólóingek a hölgyek és az urak, valamint a gyerekek számára is kényelmes, divatos, a márkára jellemző stílusú ruhák fokozzák tovább a vezetési élményt.
A MINI a hosszú utakra gondolva dobta piacra utazótáska kollekcióját is, amelyben jelenleg három darab könnyíti meg az utazást: a MINI Striped Utazótáska, a MINI Striped Bevásárlótáska és a MINI Striped Övtáska. A márka játékosságát mutatja még a tengerpartra való tenisz szett, és a MINI Football is, hogy a MINI dizájnját magán hordozó kancsók és teásbögrék is. A gyerekekre gondolva és a jubileumi évfordulót tovább nyomatékosítva nem mehetünk el szó nélkül a MINI Striped Yo-Yo és a MINI Bulldog 2.0, valamint a MINI Striped Baby ajándékszett mellett sem – ezek az apró figyelmességek gondoskodnak arról, hogy már a legkisebbek is a márka rajongóivá válhassanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?