Rajzokon a legújabb Volkswagen

Hamarosan érkezik az új Crafter, előtte itt egy kis ízelítő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Furcsa ezt leírni, de izgalmas rajzokat mutatott a Volkswagen a hamarosan érkező új Crafterről. Jó, nyilván senki nem rak majd rá ekkora kerekeket, de jó látni, egy kis teherautó-tuningot tőlük.

Nemsokára érkezik a Volkswagen következő generációs nagyobbik furgonja, a Crafter, előtte viszont kidobtak néhány kedvcsináló fotót. Érdekes fantáziák ezek, nem is szokták így megvillantani a haszonjárműveket, mert nincs bennük semmi izgalmas, meg általában amúgy is olyan jegyeket kapnak, amiket már ellőttek jó pár modelljükön. Egyébként a Crafterrel is ez a helyzet, szinte semmi új, egy felfújt Transporter, vagy Multivan, ahogy tetszik. Arányaiban persze nem tudták teljesen tartani a formát, meg a részleteket, így a Crafteren nagyobbak a lámpák, meg a hűtőrács, ami egyébként sűrűbben is rácsozott, mint a kistesón.
Hirdetés
Elég lendületesre sikerültek a rajzok, sőt, némelyiken igencsak tuningolt gépként szerepel. De mennyire jól mutat már ekkora felniken! Szűkebb tuner körökben egyébként hajlanak a haszonjármű átalakításra. Sokan a Caddy-t választják, és egyszerűen leültetik, nem ritkán hatalmas Lamborghini stílusú felniket pakolnak rá. Poénnak jó lenne néha ilyen nagy dögöket is látni ekkora kerekeken, de nyilván senki, főleg nem a Volkswagen nem fog ekkorákat ráaggatni. Túl sok infót még nem közöltek az újdonságról, annyit viszont büszkén elárultak, hogy kategóriájában a legjobb, 0,33-as alaktényezőt sikerült belőle kihozni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 03:56
    Permalink

    Érdekes, de úgy néz ki, hosszú idő után vége a Mercedes-VW kooperációnak haszonjármű fronton, és külön utakon jár ezentúl a Sprinter és a Crafter. A legmeglepőbb húzás pedig, hogy MAN-logóval is ki fogják hozni az autót. Fura lesz majd MAN-emblémás furgonokat látni:)

Vélemény, hozzászólás?