Ray Mini néven apró buszlimuzin a Kiától

Kia Ray Mini

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Padlólemezét leszámítva nagyrészt a Picanto kisautó alkatrészeire épül a Ray Mini, melyet a Kia kizárólag Ázsiában fog értékesíteni.

Olcsó, praktikus és innovatív kisbuszt mutat be a Kia. A Ray Mini 2012 tavaszán kerül piacra hazájában a Picanto egyliteres háromhengeres és 1,25 literes négyhengeres motorjaival, idővel pedig egy teljesen elektromos variáció is várható. Bár más padlólemezre épül, a kisbusz rengeteg alkatrésze a Picantóból származik, így tartják ugyanis alacsonyan a gyártási költségeket. A Ray Mini is megkapja a gyártó autóira jellemző krómkeretes hűtőrácsot, fényszóróit LED-es nappali világítással is kiegészítették. Farrészén is LED-es világítást, hátsó lökhárítójában pedig függőlegesen elhelyezett fényvisszaverőket visel.
Hirdetés
A Ray Mini vezető felőli oldalán két normál ajtó található, míg az utasén oldalon tolóajtón át lehet beszállni az utastérbe. Sajnos a Kia nem tervezi a Ray európai értékesítését, feltehetően csak Ázsiában dobják piacra a mikrobuszt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?