Remek Audi reklám: minek ide terepjáró?

Szabadidő-autó? Audi A7 quattro a sivatagban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A promóció vicces módját választotta az A7 kupélimuzin népszerűsítéséhez az Audi. Maga mutatja be, hogy remekül lehet vele sivatagban csapatni.

Csak a látványról szól az Audi alábbi videója. Semmi felirat, semmi kimondott üzenet, "csak" egy Audi A7-est látunk, quattro hajtással. Először közúton, aztán pedig önfeledt, a szabadság érzését kétségtelenül megadó csapatás közben a sivatagban. Az Audi maga mutatja meg, hogy messze nem kell ahhoz szabadidő-autót venni, hogy akár a kiépített utakról letérve töltsünk el egy kis szabadidőt. Már csak egy négykarikás autó, meg persze ilyen sivatag kellene ahhoz, hogy magunk is hasonlóképp tegyünk.
Hirdetés

Netán inkább sportoláshoz keresnél autót? Nem kell ahhoz autó, futni, tornázni autó nélkül is lehet, kis szerencsével pedig némi vizet is találsz, hogy úszhass. Vagy hátradőlhetsz, s megnézheted, hogy milyen jó is egy Audival a sivatagban... A filmen látható példány amúgy még csak nem is S7 vagy RS7, hanem "csupán" egy A7, abból viszont sanszosan az erősebbik benzines, a 3,0 literes, kompresszoros V6-os, 333 lóerős. Nem gond neki a homokdűnék leküzdése. Mit tudhat a 450 lóerős S7 vagy az 560 lóerős RS7? Van-e értelme azoknak? A videó szerint bőven elég az A7 csúcsváltozata is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?