Rézkerekű A-osztály érkezik

Rézzel vonták be a négyajtós A-osztály Edition 1 modell felnijeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az utóbbi években minden új Mercedes-Benz típusból érkezett Edition 1 változat. Az A-osztály limuzin esetében sincs ez másként.


Németországban már szeptember 3-án elkezdődött a négyajtós Mercedes A-osztály forgalmazása, amelynek különleges Edition 1 kivitele 7021 eurós (körülbelül 2,3 millió forintos) felár kifizetése után érhető el.
Hirdetés

A külsőségekben az AMG Line csomaggal csinosították az Edition 1 modelleket, illetve számos krómozott, illetve rézbevonatú elem felfedezhető még az autón. Például a hűtőrácsot is apró rézdíszek tarkítják, illetve a 19 colos könnyűfém keréktárcsákon is megjelenik a rézbevonat. A vásárlók négy karosszéria-szín közül választhatnak, amelyek név szerint az „éjfekete”, a „sarki fehér”, a „hegyi szürke” és a „kozmoszfekete”. Ám az egyedi szériát nem csak a rézdíszek különböztetik meg a többi modelltől, hanem a jóval gazdagabb felszereltség is, amelybe többek között a LED-fényszórók is beletartoznak.

Az utastérben gazdagon használták a bőrkárpitozást, amelynek varrásához rézszínű cérnát használtak. Az AMG Line külsőhöz tökéletesen passzolnak a sportülések és a sport kormánykerék. A bőr mellett a fényesre csiszolt alumínium a másik uralkodó elem belül, és természetesen a sárvédőkön látható Edition 1 logók a műszerfalon is visszaköszönnek. A modell első példányai jövő év elején érkezhetnek meg a vásárlók garázsaiba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?