Ricciardo túrázott egyet San Franciscóból Las Vegasba

Forma-1-es autóval San Francisco utcáin? Elég laza!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kíváncsi vagy, hogyan túrázik egy Forma-1-es versenyző? Daniel Ricciardo megmutatja, na persze, ez egy elég ritka és extrém helyzet, mégis egyszer mindenképp látni kell Forma-1-es autót Las Vegas utcáin.


Pompás rövid filmet rakott össze a Forma-1-es Red Bull versenycsapat, olyat mutattak, ami csak nagyon ritkán fordul elő. Rászabadították a korábbi RB7-es versenyautót és Daniel Ricciardót San Francisco útjaira, hogy onnan egészen Las Vegasig hajtson. Az autó nem mai darab, ellenben rendkívül sikeres, 2011-ben mind a pilóta, Sebastian Vettel, mind a csapat az élen végzett, hiszen a konstruktőri világbajnoki címet is elnyerték a Renault motoros versenyautóval, utóbbit 650 ponttal.
Hirdetés

Ricciardo persze nem így túrázik, ugyanakkor most egy forgatás kedvéért egészen hosszú utat tett meg a versenyautóval közúton, ami igencsak fárasztó és melós lehetett. Több jelenetben is látni, mennyire pattog a nyomvályús kereszteződésekben. A forgatás kedvéért lezárták a fél várost, valamint Goldengate hidat és a kétszintes Oakland Bay-híd felső emeletét, amin egy rögtönzött kerékcserét is végrehajtott a csapat. A célállomásra, Las Vegasba már sötétben érkezett meg, ahol szintén közúton, autók között cikázva láthatjuk, és az is feltűnhet, hogy mennyire jól áll egy Forma-1-es autónak a szúrófényszerű első fényszóró.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?