Sejk-e vagy? Ha hív az Aston Martin, akkor igen

Egy kis visszatérés: Aston Martin Lagonda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Visszahozza a Lagonda nevet az Aston Martin, már látni is a jövőre érkező szuperexkluzív limuzint. Nézzük, miből lett olyan, amilyen.


Nagy visszatérésnek tán nem aposztrofálnánk, de kicsit azért talán számunkra, halandóknak is érdekes, hogy megint lesz Aston Martin Lagonda. Tetszik tudni, ez egy olyan autó, amit jó eséllyel sosem láttunk, s nem is fogunk. És iszonyat drága. A legújabb, már elképzelt Lagondáról most jött meg az első két hivatalos kép, s még annyit tudni, hogy jövőre mutatkozik be mindenestül, illetve hát rettenet korlátozott darabszámban rendelésre, az exkluzivitást garantáló meghívásos alapon, főleg (vagy kizárólag) közel-keleti kedves vevőknek, sejkeknek gyártják a britek a hosszú-lapos-szuperluxus limuzint. Hogy később lesz-e SUV-verziója is, majd kiderül. De hírlik, hogy lesz. Szénszálas kasztni, 6,0 literes, 12 hengeres szívó V-motor 550 lóerővel, 6 fokozatú automata váltó, hátsókerék-meghajtás, alumínium VH padlólemez, mint a többi Astonnál is, mindegy. A lényeg a dizájn, s a kiváltság. Alább olyan fotók jönnek, hogy ész megáll.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?