Sejtelmes fotót tett közzé a Dacia: új modell érkezik?

A Dacia a hivatalos felületén árulta el, hogy valami újdonsággal készül

Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy rövid határidőn belül egy új, vagy legalábbis megújult Dacia érkezik, de pontosan mit takar a fekete sziluett?

A Dacia Franciaország X felületén (korábban Twitter) tűnt fel egy elsötétített fotó, amelyhez nem fűzött konkrét információt a márka, csupán egy sejtelmes feliratot: " maradj velünk, hamarosan érkezik". A képen szereplő autó mérete és sziluettje egy Spring frissítésre enged következtetni, még ha nem is tökéletes az azonosság, hiszen a frontrészen és hátul is jelentős eltéréseket lehet megfigyelni.
Hirdetés
A kis villanyautó ráncfelvarrása már csak azért is lehet időszerű, mert a 2020-as megjelenése óta igencsak kiéleződött a verseny a megfizethetőnek mondott villanyautók piacán, a 220-225 kilométeres hatótávnál pedig ma már akadnak jobb alternatívák is ebben a szegmensben. Jelenleg a Dacia villanyautója 26,8 kilowattórás akkumulátorral kapható, illetve egy 44, valamint 64 lóerős hajtáslánccal, amelyeknél szintén akad jobb választás ma már - vélhetően a frissítés nem csak küllemében, de motorikusan is hoz újat a modell életébe. Ahogyan a nevét, úgy a konkrét leleplezési dátumot sem részletezték a már említett posztban, de az Autocar India értesülései szerint akár már február 21-e előtt megtörténhet a leleplezés.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?