Sokat ihatott, erősen meg is büntették a részeg markolóst

Parkoló autóknak hajtott a munkagép ittas vezetője

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új értelmet adott a parkolóhelyi koccanásnak a markoló, vélhetően nem kevéssé ittas vezetője. A helyszín Oroszország.

Bár a nemrégiben egy Egyesült Államokból érkező nevezőnk is volt, a júniusban egy benzinkúton rágyújtó, júliusban szedánjával túlméretes rakományt szállító, augusztusban pedig utólagosan az autójából kieső sofőrnek ítélt hónap idiótája virtuális címre, rendszerint tőlünk keletebbre fekvő országok lakói a nevezők.

Hirdetés

Élen járnak az ukrán fedélzeti kamerás videók, de ezúttal egy orosz ház ablakából, kézi kamerával rögzíthették a parkolói koccanásnak új értelmet adó, a várakozó autókat még jó, hogy fel nem borító markolóst. Tettére aligha lehet más magyarázat, mint a megengedettnél, de még az egészségesnek nevezhetőnél is vélhetően jóval magasabb véralkoholszint, magyarán a sofőr erőteljesen felönthetett a garatra. Hogy mindezt a rendőrség miként szankcionálta, azt nem tudjuk, az utcán lévőktől - vélhetően az autók tulajdonosaitól vagy csak egy részüktől - azonban kapott rendesen.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 17:57
    Permalink

    Egyértelmű, hogy be van baszva, mert ha józanul, defektes kerékkel balesetet okozol, már az első ütközésnél megállsz és kiszállsz, hogy elnézést baleset volt. De ez tovább megy, mint aki jól végezte dolgát. Az első kerék pedig lehet, hogy az első ütközés következtében lett defektes!

  • 2017.10.30. at 17:57
    Permalink

    Nem lehet, hogy nem piás, hanem defektes a kereke, és az húzta félre neki? Ha megnézitek, jobb első majd lejön a felniről. És verik őt, mint állat? Bármit is csinált, megvan a véleményem a verekedősőkről…

Vélemény, hozzászólás?