Spéci BMW Z4 külön a japánoknak

BMW Z4 Silver Top Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A japánok szeretik (és meg is fizetik) a szép és különleges autókat, ezért a BMW egy speciális Z4 szériát készített számukra. A modell neve Silver Top Edition.


A különlegességnek mindig ára van, és a legújabb, Japánnak szóló BMW Z4 esetében ez most duplán is állítható. Egyrészt maga az autó vételára sem csekélység (jenről átszámítva kb. 69 000 dollár), átvitt értelemben pedig azzal fizetik meg a vásárlók a Silver Top Edition exkluzivitását, hogy sem színt, sem kárpitot, sem motor nem választhatnak kedvük szerint. A zafír fekete BMW Z4 sDrive23i roadster orrában 2,5 literes, soros hathengeres benzines erőforrás duruzsol 200 lóerővel, a váltást pedig hatfokozatú automata végzi. A tető ezüst fényezésű - innen a névadás -, és mind ehhez, mind a fekete karosszériához illik a korál vörös Kansas bőrbelső. Mint a legtöbb hasonló sorozat, a BMW Z4 Silver Top Edition is korlátozott darabszámban készül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?