Sportosan vagány orra lesz az új Kia Ceed modellcsaládnak

Megérkeztek az első hivatalos képek a Kia Ceed frissítéséről!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan bemutatkozik a Kia Ceed harmadik generációjának frissített változata, de az első hivatalos képeket már most meg tudjuk mutatni.

A Kia hazai instagram oldalát követőknek csak az egyik fotó lesz újdonság, ebben a posztban ugyanis szerepel már a ProCeed megújult orra. A másik fotó keleti szomszédjainktól, a márka hivatalos ukrán profiljáról származik. Ezen egy ötajtós, egy kombi és a már említett ProCeed is látható, ám jóval messzebbről. A felszereltség is autónként különbözik, ugyanis a ProCeed egy GT, az ötajtós egy GT Line, a konnektoros kombi pedig nagy valószínűséggel egy sima Ceed SW, de nem lennénk meglepődve azon sem, ha csak jelöletlen lenne, hiszen egy "mezei" Kiához képest kicsit furcsa az ennyire sportos küllem.
Hirdetés
Szerencsére a távolabbi képen is megfigyelhetők a modern és sportos hatású, versenyautós első szárnyakat imitáló első lökhárítók, amik a frissítés utáni GT és GT Line modelleknek mindenképp a leghamarabb észrevehető ismertetőjegyei lesznek, így már ez is épp elég a figyelemfelkeltésre. Valószínűleg az autók hátulja is hasonló mértékben változik majd, de ezt csak a 14-én, szerdán reggel 9 órakor kezdődő bemutató után vehetjük majd biztosra. Természetesen amint megvannak a legfrissebb infók és fotók, örömmel fogjuk továbbadni nektek, érdemes lesz tehát visszanézni holnap is, ha kíváncsiak vagytok a Kia kompaktjának ráncfelvarrására.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?