SsangYongot idéz az új Chrysler

Chrysler 700C tanulmány: nem erőltetnénk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kicsit olyan hatású az új buszlimuzin-koncepció, mint ha egy pár évvel ezelőtt elfeledett tervet húztak volna elő a fiókból.


Három üléssoros, hatszemélyes kisbusztanulmányt mutatott be a Chrysler 700C néven. A koreai SsangYong formatervezőinek merészségével vetekedő autót egyszerű formai tanulmányként prezentálják, és érdeklődve figyelik a média és a közönség reakcióit a jelenlegi Chrysler minibuszoktól nagyban különböző, merész formájú autóval kapcsolatban.
Hirdetés

A kockaformától hangsúlyos hajlatokkal elrugaszkodó tanulmány érdekes vonalú ablakokat, lámpatesteket és nagyméretű oldalajtót visel, és elvileg azt vetíti elő, hogy milyen lehet pár év múlva a Chrysler kisbuszainak megjelenése.
Tekintve, hogy a Chrysler Town & Country/Dodge Grand Caravan páros kategóriájának egyik legnépszerűbb képviselője, meglepetés lenne, ha a 700C-vel elnyerné a közönség tetszését a Chrysler, sokkal valószínűbb, hogy a következő évek során látunk még pár kísérletet az Európában Grand Voyager néven futó modell utódlásáról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 05:35
  Permalink

  szerintem meg előremutató a forma.szerintem halvány fingotok sincs,hogy mi a különbség egy chrysler és egy SsangYong között.se tervezésben se anyaghasználatban,se motorkarakterisztikában,sem semmiben.
  itt is igaz a mondás:aki nem ért hozzá az beszél (jelenesetben cikket ír róla)

 • 2017.10.31. at 05:35
  Permalink

  Hát tudom,az ízlések és a pofonok….engem ez a dizájn egy kicsit arcon ütött 🙂
  A cikkben említett SsangYong ,tényleg nagyon jó párhuzam….vicces “kis”autó született!

Vélemény, hozzászólás?