Szétgraffitizték a Camarót, mégis mindenki boldog

Chevrolet Camaro filctoll grafikával

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy marylandi grafikus, Chris Dunlop készítette az egyedi mintázatú Camaro-csíkokat.


[kepallobal=426479]Kedves kis mackó is mászkál a Camarón, de vajon mit visz a kezében?[/kepallobal] Még 2007-ben állt elő egy floridai Lamborghini kereskedés egy Sharpie filctollal megrajzolt, őrült grafikájú Gallardóval. Az autóról készült képek bejárták a világsajtót, és remek hírverést csaptak a kereskedésnek.
Most egy Chevrolet Camaro kapott hasonló kezelést, csak ezúttal nem rajzolták tele az egész kasztnit: csak a típusra jellemző hosszanti csíkok területét fedte le a művész filctolla. A Marylandben élő profi grafikus és graffitiművész, Chris Dunlop aprólékos munkával figurák és minták kavalkádját alakította ki a Camarón, a munka során tíz darab fekete Sharpie tollat végzett ki. Miután elkészült a mű, átfújták néhány réteg lakkal, hogy a rajz hosszú ideig díszíthesse a Chevy-t. Ha elsőre nem tűnik túl bonyolultnak a munka, vagy a graffiti hallatán csak kannákkal vandálkodó utcagyerekekre asszociálnak, vessenek pár pillantást a galériában találhat részletfotókra, és meglátják, hogy egy filctoll is csodákra képes a megfelelő kezekben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?