Szexi külsővel jöhet a VW T-Roc

Rendkívül kívánatosnak ígérkezik a Volkswagen T-Roc

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volkswagen újabb ízelítőt adott a közelgő T-Rocból, a kisméretű SUV-ról egy újabb látványterv látott napvilágot.


A Volkswagen közösségi oldalán osztott meg egy látványos grafikát a Nissan Juke és a Peugeot 2008 jövőbeli vetélytársáról. Az T-Roc elejét rendkívül vonzóvá teszik a karcsú fényszórók, a szélesen elnyúló hűtőrács és az alsó részeken kialakított védőelemek. Megfigyelhetjük még a kissé hátrafelé lejtő tetővonalat és a meglepő háromajtós kialakítást. A Volkswagen állítása szerint a T-Roc egy "meglepő, progresszív formatervet kap", ami összhangban is áll a vázlatokon látottakkal.
Hirdetés

A legutóbbi kémfotók azonban másképp mutatták, a képeken látható prototípus vonalai koránt sem hasonlítanak a három éve bemutatott koncepcióautó extrém megjelenéséhez. A Volkswagen újdonsága több alkatrészét a Polótól és a SEAZ Ibizától fogja kölcsönözni, természetesen hozzájuk hasonlóan a MQB A0 platformra épül. A kis SUV minden bizonnyal benzin- és dízelmotorokkal is elérhető lesz. Az alapmodellben csak manuális váltó és elsőkerék-hajtás lesz, felárért viszont rendelhetünk duplakuplungos automatát és összkerékhajtást is. A Volkswagen augusztus 23-án rántja le a leplet a T-Rocról, ezt követően a szeptemberi Frankfurti Autószalonon debütál a nagyközönség előtt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?