Szimulátorkormány, ami a valódi versenyautóban is működik

Örömhír játékos BMW-rajongóknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem az a nagy szám, hogy a Fanatec teljesen élethű versenykormány-másolatot készített, hanem, hogy az valódi versenyautóban is tökéletesen ellát minden funkciót.


Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Thrustmaster elkészítette szimulátorokhoz az idei F1-es Ferrari versenyautó kormányának replikáját, most hasonlóan jó hírrel szolgálhatunk a BMW-rajongó szimulátorpilótáknak.
A német Fanatec a BMW regensburgi gyárának megépítésének 25. évfordulóján mutatta be a PC-hez és Sony PS3-hoz használható, a Fanatec hamarosan kiadásra kerülő Clubsport dokkolójára felcsatolható élethű BMW M3 GT2 kormányt.
A különleges rögzítő mechanizmussal ellátott szerkezet bemutatójára a túraautó-versenyző Dirk Adorfot is meghívták, aki bemutatta, hogy a játék nem játék: a kormányt felcsatolta Andy Priaulx BMW 320si WTCC versenyautójának csonkjára, és tett néhány kört, majd ezt követően felrakta a Clubsport-dokkolóra, és ott is játszott vele egy kicsit.
Az M3 GT2 Clubsport kormánykereket decemberben dobja piacra a Fanatec, árát, és a használatához szükséges Clubsport-dokkolóét is később jelentik be.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?