Takarékosságban piacvezető a Renault

Renault Optifuel Tour 2011

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Optifuel Tour célja egyszerű: bebizonyítani a szállítóknak, hogy léteznek megoldások a gyors és jelentős mértékű fogyasztáscsökkenésre. A karaván május elején érkezik Magyarországra.

A Renault Trucks Optifuel megoldásai évek óta bizonyítják hatékonyságukat. Azok az ügyfelek, akik a megoldásegyüttes alkalmazása mellett döntöttek, kézzel fogható és gyors eredményt értek el az üzemanyag-költségek csökkenése terén, független attól, hogy milyen szállítási tevékenységet végeztek. A Renault Trucks karaván most ismét európai körútra indul, hogy még szélesebb körben ismertesse meg ezeket a megoldásokat, és lehetővé tegye, hogy egyre többen próbálhassák ki a járműveket. Az Optifuel Tour április és június között hét országban fordul meg: Olaszországban, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Dániában és Németországban - a hazai helyszín és időpont Tatabánya, 2011. május 3. Az idén kifejezetten a távolsági fuvarozásra fókuszáló Optifuel Tour során az ügyfelek országúti tesztvezetésen is kipróbálhatják a modelleket, a 460 lóerős Premium Optifuelt, valamint a 480 lóerős Magnumot - utóbbit robotizált Optidriver+ váltóval szerelték fel.
A Premium Optifuel 2011 újdonsága az Optiroll csomag, amelynek köszönhetően a Renault Trucks tovább növeli előnyét a konkurens mezőnyben. Ez új funkciókat kínál (Optiroll és a Soft-Cruise Control), emellett megtartja a "Power" üzemmód kikapcsolásának a lehetőségét. Amikor a menetkörülmények kedvezőek az üzemanyag-takarékossághoz, a sebességtartó automatikával összekapcsolt Optiroll automatikusan beindítja az Optidriver+ sebességváltó "vezérelt szabadon futó kerék" funkcióját, amely lényegében a jármű tehetetlenségét kihasználva éri el a fogyasztás csökkentését. A bevezetése óta eltelt három év alatt eddig több mint 300 vállalat csatlakozott az Optifuel Programhoz, amely ma a legkelendőbb a takarékos üzemanyag-fogyasztást célzó szolgáltatások között Európában. A Renault Trucks Optifuel Program hosszú távú megtakarítást tesz lehetővé - az Optifuel Training, az Optifuel Infomax, valamint a Club Optifuel Program megoldásokkal együtt -, az egyszerűen megvalósítható, és hamar megtérülő eszközöknek köszönhetően. A bármilyen méretű és bármilyen tevékenységet folytató vállalat igényeihez igazítható komplex megoldás egyedülálló, és a legjobb megtérüléssel kecsegtető ajánlat a piacon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?