Terepre megy a legnagyobb Skoda

Ilyen lesz a Skoda Superb Combi Outdoor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Végre a legnagyobb Skoda is megkapja a terepezésre jogosító, karosszériát védő műanyag burkolatokat, a tetősíneket és új lökhárítókat.

Állítólag már a mladá boleslávi vezetés is rábólintott a képen látható szabadidő-autónak felöltöztetett Skoda Superb piacra dobására, úgyhogy hamarosan, valószínűleg az őszi Párizsi Autószalonon teljes valójában is kiállítják. Az autón az összes, hasonló kivitelű Skodákról már ismert fogást bevetik: új lökhárítót kapott nagyobb légbeömlővel és köralakú ködlámpákkal, míg a karosszéria oldalán, a kerékjárati íveken és a küszöbökön szürke műanyag védőelemek találhatók.
Hirdetés
A Superb Combi Outdoor motorválasztéka nem fog sokban különbözni az alapmodellekétől, de a GreenLine motorok nem lesznek kaphatók hozzá, leginkább az 1.8 TSI (160 LE), 2.0 TSI (200 LE), 3.6 FSI (260 LE) benzinesek és a 2.0 CR TDI (140, 170 LE) egységek lesznek várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?