Titokzatos Opel bukott le

Opel Allegra. Vagy netán Junior?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Annyi látszik, hogy sokkal kisebb, mint a Corsa, tehát nem vitás, az Opel lefelé bővíti kínálatát. A neve azonban még nem tisztázott, lehet Allegra, vagy akár Junior is.


Mivel az egymással egyre furcsábban kooperáló Volkswagen és a Suzuki között éppen áll a bál, a GM, és ezen belül az Opel már nem tervez a jövőben a japánokkal, a két cég közös korszaka lezárult, így a Suzuki Splash-rokon Opel Agila kifutásával a németeknek új kisautóra lesz szükségük.
Most már biztosra vehető, hogy ezt a modellt házon belül tervezik, és nem valamelyik GM márka adományát igazítják a saját arculatukhoz. A kémfotók alapján egyelőre nem sok minden derül ki, csupán az, hogy a gyakorlatilag négyméteres Corsánál kisebb lesz az újdonság.
A névadásban sincs még konkrétum, meg nem erősített információk szerint az Allegra és a Junior lehet a befutó a keresztelőnél - mi az előbbire voksolnánk, mert az utóbbi években az Opel gondosan ügyelt az a-ra végződő modellnevekre. Persze, könnyen lehet, éppen a Junior hoz majd változást.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?