Toyota rajzpályázat gyerekeknek

Tokióba utazhat családjával a Toyota rajzpályázat nyertese

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Milyennek képzeled a jövő autóját? A választ kézzel készített rajzok formájában várja a Toyota a legfeljebb 15 éves gyerekektől, február 28-ig.

Immár 11. alkalommal hívja rajzolásra a gyerekeket a Toyota az Álomautó Rajzverseny keretében. Az egész világon meghirdetett pályázat a legkisebbeknek szegezi a kérdést, hogy ők milyennek képzelik álomautójukat. Ha megvan a válasz, akkor nincs más hátra, mint ceruzát, ecsetet vagy zsírkrétát ragadni és lehetőleg A3-as (esetleg A4-es) papírra vetni az elképzelést. Vagyis csinálják a gyerekek azt, amit a legjobban szeretnek, rajzoljanak, és közben egy tokiói utat is nyerhetnek sok érdekes programmal.
Hirdetés
Legfeljebb 15 éves gyerekek indulhatnak a pályázaton valamilyen kézzel készített rajzzal, festménnyel, tehát számítógépes grafikák nem megfelelelőek. A kész műveket címmel és/vagy magyarázattal ellátva, egy kitöltött pályázati lappal együtt kell leadni bármelyik Toyota márkakereskedésben, 2017. február 28-ig. A beérkezett pályaművek közül három kategóriában - 8 év alattiak, 8-11 évesek és 12-15 évesek - választanak ki hármat-hármat, így Európából ez a 9 rajz jut el a Toyotához. Akinek a rajza a legjobban tetszik Japánban a toyotás bácsiknak és néniknek, az utazhat augusztusban a családjával Tokióba. Talán éppen Magyarországról? Miért ne, hiszen minden egy jó ötlettel kezdődik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?