Turbófeltöltőért kecskét

Turbósítsd a Mazdát, s valaki jóllakik!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Flyin' Miata minden eladott Mazda MX-5 turbókitt után egy kecskét adományoz a szegényeknek.


Bill és Teri Cardell vezetik a Flyin’ Miata elnevezésű, Mazda MX-5 tuningalkatrészekre szakosodott vállalkozást, mely a kis Mazda roadster tulajok körében világszerte híres jó minőségű, megbízható kiegészítőikről.
Ők forgalmazzák többek között a Flyin’ Miata FMII turbó kittet, mellyel majdhogynem megduplázható a Miata teljesítménye, de apróbb módosításokkal akár 300 feletti lóerő is kicsikarható belőle. A házaspár most úgy döntött, hogy egy promóciós akció keretében minden eladott FMII-es turbókészlet után vásárolnak egy kecskét a Heifer Internationaltől. Hogy nem értik? Itt a megfejtés.
A Heifer International egy alapítvány, mely állatokkal, magokkal és öneállátással kapcsolatban tartott tréningekkel segíti a világ anyagilag elmaradott helyzetben levő térségeit. Ahelyett, hogy élelmiszercsomagokkal bombáznák őket, inkább megtanítják az embereket, hogyan gondoskodhatnak maguknak mindennapi betevőjükről. A kecske azért is különösen hasznos, mert tejet ad, húst ad, s elléskor akár még több kecske is születhet, ha minden rendben megy. Szép kezdeményezés, tulajdonképpen minden eladott autó után lehetne valami hasonló akciót szervezni, ha a fejlett világot jobban érdekelné másik felének sorsa.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?