Új roadsterének sziluettjével hergel a BMW

Első grafikán az új BMW Z4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs messze a leleplezés, amit az is jól mutat, hogy már sejtelmes grafikát is megosztott az új Z4 roadsterről a BMW. Minden vonala biztató.


A következő generációs BMW Z4-est, vagy ahogy más pletykák szólnak, már Z5-öst, a Pebble Beach Concours d'Elegance-on leplezik le augusztus 17-én. Előtte azonban egy grafikát, vagyis inkább végtelenül keveset mutató sziluettrajzot közölt hamarosan bemutatkozó roadsteréről a német prémiumautó gyár. A klasszikus sportautó arányok már most is kivehetőek. Jó hosszan nyúlik el az orr, a fényszórók már egész alacsonyan vannak, laposan kúszik felfelé a szélvédő és mintha mindkét ülés mögé kerülne terelő. A korábbi kémfotók alapján nagyobb veséket, dupla kipufogót és elnyújtott fényszórókat várhatunk. Egy finom szárny is felbukkan és kifejezetten biztató a hátsó lámpa íve is.
Hirdetés
Egyelőre nem sokat tudni a technikai háttérről, az új Z sorozathoz állítólag vadiúj padlólemezt fejlesztettek a bajorok, méghozzá a Toyotával együttműködve, csakúgy, mint a nagy visszatérő Supra esetében. A hosszú motorháztető alatt a számítások szerint 2,0 literes négyhengeres, valamint 3,0 literes sorhat dolgozhat majd. Már nem kell sokat várni, remélhetőleg hamarosan mindent tisztáznak Kaliforniában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?