Újabb tuning Merci került ki a Väth kezei alól

Közel 400 lóerőre húzta a Väth a Mercedes GLA 45 AMG-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német tuningcég főprofilja a Mercedesek átalakítása és izmosítása. Ezúttal a GLA sportos modelljét vették kezelésbe, melyből 395 lóerőt sajtoltak ki.


A V45 névre hallgató csomag a külső megjelenést illetően szénszálas lökhárítókat, hátsó diffúzort és légterelőt foglal magában. Lehetőség van arra is, hogy módosított rugókat rendeljünk, melyekkel 30 mm-rel csökken az autó hasmagassága. A felniket 20 colos fényes/fekete színűre cserélték. A belső térben szénszálas és fa díszítőelemek közül válogathatunk, emellett pedig sport bőrkormány is rendelkezésre áll.
Hirdetés

A motorháztető alatt a 2,0 literes négyhengeres turbómotor teljesítményét 395 lóerőre növelték, forgatónyomatékból pedig 485 Nm-t szabadíthatunk az aszfaltra. A végsebesség a gyári 250 km/óráról 280 km/órára nőtt. Ha ez nem lenne elég, akkor választhatjuk a komolyabb, VR45RS csomagot, amely 445 lóerőt és 540 Nm-t kínál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?