Újdonságok egész sorát dobja piacra jövőre az MG Angliában

Máris érkezik az új generáció az MG ZS EV-ből? Az egyesült Királyságban igen!

Modellpalettája nagy részét lecseréli a márka szülőhazájában az MG. A brit-kínai márka komoly modellfrissítéseket és több generációváltást is tervez a 2024-es évre.

Komoly újítás-sorozatra készül az MG a márka szülőhazájában az angol Autocar információi szerint. 2024-ben érkezik a frissített MG4 és MG5, új platformra kerül a ZS elektromos változata, illetve új generációt mutatnak majd be a Magyarországon nem elérhető MG3 és MG Marvel R modellekből is. Előbbi a gyártó legkisebb modellje, míg utóbbi a márka zászlóshajó SUV-ja.
Hirdetés
Fontos információ továbbá, hogy a belsőégésű motorral szerelt változatok kezét sem tervezi elengedni az MG, elsősorban azért, mert az eladásokból egyértelmű, hogy a kereslet növekszik ezekre a modellekre is. Mindez nem csak a globális piacra és a fejlődő országokra igaz, hanem több EU tagállamra, köztük Magyarországra is. Mindemellett a márka szülőhazájában, az Egyesült Királyságban is egyre nagyobb darabszámban sikerül értékesíteni a benzines MG modelleket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?