Űrbe visz a Peugeot

Pénzt vagy súlytalanságot – Peugeot opció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 3008 futurisztikus megjelenését egyedi reklámkampánnyal húzza alá a Peugeot, a modell iránt kellő érdeklődést tanúsító játékosok pénznyereményre váltható űrutazást nyerhetnek.

A szabadidőautós külsejű, de hagyományos változataival csakis elsőkerékhajtású Peugeot 3008 az első dízelmotoros hibridként, ráadásul pszeudó összkerékhajtással, azaz hátsó kerekeinek villanymotorok általi forgatásával eleve jövőbe mutató. Igazán futurisztikusnak azonban legújabb, Angliában futó reklámjával nevezhető. A 3008 ebben ugyanis űrutazásra invitál.
A nyeremény legfőbb feltétele az angol állampolgárság és a betöltött 18. életév, de ezen túl még a www.spot3008.peugeot.co.uk weboldalon, London 3 dimenziós, virtuális térképen kell megkeresni az ott elrejtett húsz darab 3008-ast. Aki ezt túl nehéz feladatnak találná, az egy tesztvezetéssel tízet pipálhat ki, de további tíz 3008-asért bizony mindenkinek „egerésznie” kell.
A teljes kiképzés mellet a nyereménnyel valódi űrutazás jár, azaz a fődíj nyertese saját maga tapasztalhatja meg a súlytalanságot, az ég kékjének feketére változását, és közben üveggolyóként csodálhatja a Földet. A Peugeot persze a repüléstől félőkre is gondolt, számukra az űrutazás helyett 30 ezer fontot, azaz mintegy 9 millió forintot ígér készpénzben. E megoldással nyilván a Peugeot jár a legjobban – ez ugyanis a hangzatosan beharangozott űrutazásnál sokkal kisebb összeg, a légkörön kívüli repülést vizionálni viszont nyilván sokkal érdekesebb, mint egy jól felszerelt 3008-ast.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?