Vajon milyen autót használ egy magyar drogdíler?

Filmbe illő autós üldözésben sérült meg egy magyar rendőr és állítottak meg egy drogdílert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hat kilónyi gyanús anyagot találtak annak a férfinek az autójában, akit üldözőbe vettek a rendőrök Velencénél, ki kellett lőniük a kerekét, hogy megállítsák. De vajon mivel menekült?

Filmbe illő rendőri akció zajlott le Velencénél, ahol a budapesti rendőröknek ki kellett lőniük egy autó kerekét, hogy megállítsák. "Feltételezett kábítószer-kereskedő autóját akarták megállítani a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály, Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói 2020. november 18-án 14 óra 30 perc körül egy parkolóban Velence belterületén. A férfi nem állt meg a rendőri jelzésre; gázt adott, és elsodort egy nyomozót, aki az elsődleges adatok alapján könnyebben megsérült." - írja a Police.hu.
Hirdetés
A rendőrségi beszámoló szerint a rajtaütés során a menekülő fekete crossover kerekét sikerült kilőnie az egyik rendőrnek, ám csak kilométerekkel később, Nadap és Lovasberény között tudták megállásra kényszeríteni. A gárdonyi lakhelyű férfi autójában hat kilónyi kábítószergyanús növényi anyagot találtak és foglaltak le a BRFK felderítői. Az eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály folytatja. Hivatalos személy elleni erőszak miatt az illetékes ügyészséget értesítették. Bár a díler autójából nem látszik sok, gyakorlatilag csak a hátsó lökhárítója, az alapján úgy látjuk, egy akár PHEV verziójával (a jelenlegi szabályozás mellett) zöld rendszámra is jogosult Mitsubishi Outlander lehetett a választása. Egész ügyes, hiszen szinte a forgalomba szürkülő, használt importból népszerű modellről van szó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?