Változik az Opel Insignia, itt vannak az első fotók

Modellfrissítésre készítik fel az Insigniát az Opelnél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elkezdődött az Opel Insignia frissített verziójának tesztelése. Az Opel három modelltől válik meg a következő években, de az Insignia marad és megújul.


Ahogy azt az Opel korábban bejelentette, három modelljük gyártását fejezik be[/url] teljesen, ezek az Adam, a Cascada és a Karl, sajnos nem termelnek elég profitot. Inkább a többi modellre koncentrálnak, valamint az újonnan érkezőkre, ugyanis nyolc új, vagy megújult modell bemutatását tervezik a következő években. Ezek között lesz az Insignia is, mely egészen új arcot kap, és amit ezeken a fotókon már fekete maszkolás rejt. Az így is tökéletesen látszik, hogy az első fényszórók formája változik, alul kis csúcsokat kapnak, de az egész lökhárító és a hűtőrács is más lesz.
Hirdetés

A maszkolás hasonló rács vonalait rejtheti, mint amilyet a K Astrán is láthatunk, ezek szerint a frissített modelleket még nem az új irányzat szerint alakítják. Hátul a lámpákat maszkolták, így valószínűleg ezek is változnak, de nem jelentősen. Egyelőre elég keveset tudni az Insignia frissítésének részleteiről, de elég nagy változást várhatunk a motorok terén is. Mivel fokozatosan megválnak a General Motors féle egységektől, számíthatunk a PSA új motorcsaládjaira. Továbbá szintén kérdéses, hogy kap-e hibrid hajtást az Insignia, a PSA új konnektoros rendszere elég rugalmasnak tűnik ahhoz, hogy beépíthessék. Annak villanymotorja ugyanis a nyolcfokozatú automata váltóval került egységbe, így elöl hajt, csupán az akkumulátorcsomagnak kéne helyet találni az Insigniában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?