Variációk a legendás Ayrton Senna unokaöccsére

Senna kókuszt akar árulni egy strandon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha nem maradhat a Formula–1-ben Bruno Senna, akkor kókuszt árulna a standon. De más állások közül is válogathat.

Egy ideje rezeg a léc a Hispania (HRT) alatt. Bernie Ecclestone többször is kifejtette, nem biztos benne, hogy a csapat akár az idei szezont is be tudja fejezni.
Bruno Senna ennek ellenére bízik benne, hogy hosszabb távon maradhat a Formula–1-ben. Ha viszont ülés nélkül maradna, akkor sem esik kétségbe.
„Akkor megyek kókuszt árulni a strandra” – viccelődött a brazil médiával. „Remélem, hogy 100% az esélye, hogy a Formula–1-ben maradhatok” – váltotta komolyra a szót.
„De lehetetlen ilyesmit kijelenteni. 2009 előtt például nagyon jó esélyem volt, hogy a Hondához szerződjek, de végül nem történt meg.” (A Honda kiszállt a Formula–1-ből, a csapat vezetését pedig az utolsó pillanatban vette át Ross Brawn, aki inkább a tapasztalt Barrichellót tartotta meg.)
„Nem egyszerű a helyzetünk, de a HRT-csapatnak vannak tervei és számomra az lenne a legjobb, ha őket választhatnám, mert az a célom, hogy hosszú ideig maradjak a Formula–1-ben, és ez nagyon jó tanulási lehetőséget jelentene.”
Azonban ha mégsem kapna jövőre szerződést a Formula–1-ben, akkor sem kellene kókuszt árulnia. Az alábbi kémfotók arról tanúskodnak, hogy többféle szakmát is kitanult Bruno Senna.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?