Végre megtudhatod, kinek nagyobb… az autója!

Íme a valós autóméreteket összehasonlító oldal, ami eldönthet minden ilyen vitát!

Bármilyen autót odatehetsz bármilyen másik mellé, így azonnal megláthatod a pontos méreteket és arányokat egymáshoz képest. A vásárlásban is segíthet, de szórakozásnak is kiváló weboldalt találtunk!

Érdekes oldalt találtunk a világhálón, ami több mint 20 évre visszamenőleg rendelkezik szinte minden autótípus méretadataival, ráadásul a látvány és a könnyebb összehasonlítás érdekében még egymás mellé is teszi őket, élethű képeken. A carsized.com rengeteg kérdésre választ adhat tehát, így nem csak szórakoztató, de hasznos is lehet.
Hirdetés
Valós, vásárlással kapcsolatos kérdésekben is döntő lehet ugyanis a tényleges méret, főleg két hasonló méretű modell esetén. Azt tudjátok például fejből, hogy a Suzuki Vitara vagy a Dacia Duster a nagyobb? Ha a számok esetleg meg is vannak, azt már biztosan nem ilyen egyszerű elképzelni, hogy mit jelent mindez egymás mellé téve, ebben is segíthet az oldal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?