Videón a világ legbénább Impreza-tulajdonosának koccanása

18 másodperc kellett az Impreza összetöréséhez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Túl sok elképzelése nem volt a sofőrnek arról, hogy milyen gázt adni egy kétliteres turbómotornak.

Van egy történet sajtóberkekből, természetesen név nélkül közöljük, egyrészt mert senkit sem akarunk kellemetlen helyzetbe hozni, másrészt pedig nem voltunk szemtanúi az eseményeknek, ezért nevezzük inkább városi legendának. Állítólag a Renault Clio V6 hazai, a Hungaroringen rendezett sajtóbemutatóján történt, hogy egy kolléga beszíjazta magát az ülésbe, megkapta a zöld jelzést, majd az ezután következőket szó szerint idézzük a mesélőtől:

Egyes padló, kettes padló, fal.


A V6-os Clio csodálatos képességei ellenére állítólag igen gonosz kis dög volt, úgyhogy könnyedén el tudjuk képzelni, hogy tényleg így történt.
Valami ilyesmi esett meg a videón látható Imprezás japánokkal is, akik beültek, megkapták a rajtjelet, majd lefulladtak.
Hirdetés
Kis röhögcsélés után újraindítottak, nekiindultak a pályára, ahol a bóják elhagyása utáni első nagyobb gázadást követően a betonfalban kötöttek ki. Nem törtek össze túlzottan, az autó sem, de azért elég röhejes látvány a tizennyolc pályán töltött másodperc.
Az autót természetesen rendberakták, kértek pár vezetéstechnikai tanácsot, és pár hónappal később már vígan, törés nélkül is végig tudtak csapatni az elsőre meglepőnek bizonyuló aszfaltcsíkon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?