Villamost húzott Debrecenben egy Amarok!

Az megvan, hogy Amarokkal vontattak villamost Debrecenben?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Erős hadjáratba kezdett itthon a Volkswagen, az Amarokot támogatják egészen ütős kampányokkal. A legújabb talán a legjobb, mögé kötöttek egy villamost Debrecenben.


Kétségtelen, hogy a Mercedes X-osztály érkezésével a Volkswagen Amaroknak szüksége van némi plusz löketre, hogy bizonyítsák, nekik már jó ideje piacon van az Audi féle V6-os dízellel szerelt pickupjuk. A csillagosok V6-os X-osztálya még meg sem érkezett a piacra, ezzel a Volkswagen elég nagy előnyben van. Nem is minden az előny, a bizonyítás és a tények győzik majd meg a potenciális vevőket, akiket most ezzel a videóval akar levenni lábukról a Volkswagen.
Hirdetés

Mögé kötöttek egy villamost, a hazai képviselet Debrecenben állította össze a nem mindennapi szerelvényt. Az Amarok ma már csak V6-os TDI-vel kapható, annak legerősebb kivitelét, az alapesetben 258, túltöltéssel 272 lóerős és 580 Nm nyomatékú verzióját választották. A 8 fokozatú normál automatával és állandó összkerékhajtással párosított hajtáslánc megküzdött a villamos közel 43 tonnájával, ám végül sikerült megmozdítania és vontatnia egy rövidebb szakaszon. Bár nem prémium márka neve alatt, de legalább olyan jó minőséggel szolgál a Volkswagen Amarok, ami teljesen érthetően nem csak munkagépként népszerű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?