Víz alatt van elemében a legújabb Volkswagen

Volkswagen Bogár cápafigyeléshez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idei cápahétre víz alatti Bogarat épített a Volkswagen, a Discovery Channelen a jármű építése és víz alatti közlekedése is látható lesz. És persze rengeteg cápa.


A Discovery Channel 1988 óta minden évben tart egy cápáknak szentelt hetet nyáron, az idei Shark Weekre augusztus közepén kerítenek sort, a sorozat főszponzora pedig a Volkswagen of America lett. A VW a sima hirdetéseken és termékelhelyezéseken kívül egy különleges járművel is készül az idei hétre: víz alatt használható, egyedi Bogár-változatot készítettek, melyet úgy szereltek fel kamerákkal, hogy a nézők otthon a fotelben úgy érezhetik, mintha az óceán fenekén haladnának.
Hirdetés
Justin Osborne, a VW marketingigazgatója elmondta, hogy a cápafigyelő bogáron két klasszikus forma, maga a Beetle körvonala és a jellegzetes cápauszony is feltűnik, bár a most bemutatott képeken utóbbit még nem nagyon lehet felfedezni. A különleges járműről és a rettegett tengeri ragadozókról szóló műsorokat idén augusztus 12. és 16. között sugározza a Discovery Channel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?