Vontatták az összetört autóját, de még egyszer belementek

A vétkes sofőr azt, mondta: "Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú"

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Balesetet okozott egy autós Szombathelyen. A vétlen autóját húzta az autómentő, amikor a baleset helyszínétől alig pár méterre ismét összetörték az autóját.

Szerencsétlen véletlenek sorozata vezetett ahhoz a szombathelyi balesethez, amiben egy autót kétszer is összetörtek. A fekete Polo sofőrje anyagi kárral járó balesetet okozott a Nárai utcában, amiért felelősségét teljességgel elismerte, írja a 112Press.hu. A Polóért a baleset után autómentőt hívtak, arra szakszerűen rögzítették a jelentősen összetört kisautót, majd elindultak a Táncsics Mihály utcán, a következő eseményekre senki nem számított volna.
Hirdetés
A Polo jobb oldalába belehajtott egy osztrák rendszámú Touran, miközben a kisautót már vontatták. A Szigligeti Ede utcából érkező egyterű a kereszteződéshez érve lassított, mert látta érkezni a vontatót, azonban a feltűnő sárga autó mögé közvetlenül rögzített Polót már nem vette észre. A Touran sofőrje azonnal elismerte, hogy figyelmetlen volt és azt a magyarázatot adta, hogy "Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú". Ha a Polo nem is lett volna a vontatóra rögzítve, a Touran úgy is veszélyesen közel kanyarodott volna ki a vontató mögött, így a manőver semmiképp nem lett volna biztonságosnak nevezhető. A peches nap végére a Polón jelentős kárt könyvelhettek el, nem csak az eleje, de a jobb oldala is megsérült.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?