Zöld szörnyeteg garázdálkodik a Nordschleifén

Jön a Mercedes-AMG GT R, de még a Zöld Pokolban randalírozik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelent néhány kedvcsináló fotó a Mercedes-AMG újdonságáról, a GT R nemcsak erősebb, de látványosabb is lesz az eddigi kiviteleknél, feltéve, ha megtalálják.


A tuningcégeken kívül a gyáriak is reszelgetik az AMG GT-t, azt már tudni lehet, hogy érkezik a Black Series - nagyjából 600 lóerős teljesítménnyel. De hogy ne legyen akkora szakadék közte és a GT S között, előbb jön a GT R. Kicsit elcsépelt ugyan az elnevezés, mindenki a Nissanra fog gondolni először, ha szóba kerül, de úgy tűnik, ez már nem fog változni. Egyelőre nem tudni pontosan, mire lesz képes és hány lóerős lesz az AMG GT R duplaturbós V8-asa. Lehetséges, hogy a rendszámán szereplő 585 lesz a helyes megfejtés? Ez sajnos a beharangozó fotókról nem derül ki, sok más viszont igen.
Hirdetés
Piszkosul látványos lesz a Hulk zöld fényezéssel érkező, és az AMG GT3 prototípus versenyautón mutatott, függőlegesen rácsozott maszkot viselő GT R. Már önmagában is látványos ez a kiegészítő, de sok mást is kap szénszálas műanyagból, például a tetőt és a hátsó szárnyat, de úgy tűnik, a tükrök is abból lesznek. Nagyobb látványelem a motorháztetőre vágott légbeömlő, de a beltér sem maradt érintetlen, a zöld szín uralja. Megjelenik a biztonsági övön, a kormányon, és biztos, hogy még sok más alkatrészen is, de ezt csak június 24-én, a Goodwood Festival of Speed-en történő debütálásakor fogjuk megtudni. Addig is valahogy össze kéne szedni a szörnyeteget, ami a Nordschleifén kóborol és mindenhová zöld guminyomokat éget.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?