122 km/órával száguldott a városban az ajándék Volkswagennel

A karácsonyi ajándék mellé egy vaskos gyorshajtási csekk is került a fa alá

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A feleségének vett 300 lóerős Volksvagennel száguldozott egy sofőr Budapest belvárosában a két ünnep között, pechére viszont egy civil rendőrautó előtt rúgta el, így a büntetés sem maradt el.

Karácsony és Szilveszter között is ellenőrizték a közlekedőket a rendőrök, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai pedig egy meglehetősen abszurd gyorshajtásról tettek közzé felvételeket. Az eset már a háttértörténet nélkül sem hétköznapi, hiszen a repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton az ötvenes korlátozás hatálya alatt 122 km/órával fotózták le a közel 300 lóerős Volkswagent. A civil rendőrautó a száguldozás után gyorsan megálljt parancsolt a sofőrnek, aki ezután különös magyarázatot adott gyorshajtásra. Elmondása szerint az autót a feleségének vette ajándékba, és a próbaúton szerették volna kipróbálni mire képes a jármű. Mondani sem kell, a közúti ámokfutás nem nyerte el a rendőrök tetszését, és egy 260 ezer forintos bírsággal, valamint 8 büntetőponttal értékelték a mutatványt.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?