Máris lezúztak egy Cybertruckot, a Corolla sínylette meg jobban

A Tesla monstruma is csúnyán megsérült, de a Toyota még rosszabbul járt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elon Musk a Cybertruck bemutatásakor leginkább a modell biztonságát emelte ki, mégis az első balesetnél gyaníthatóan megsérültek benne, az esetben részt vevő másik járműben viszont csodával határos módon senkinek sem esett bántódása.

November végén vehették át az első szerencsések a saját Tesla pickupjukat, és egy hónap sem kellett ahhoz, hogy az első balesetet elszenvedje az egyik Cybertruck. Az incidens az Egyesült Államokban történt, a furcsa kinézetű villanyautó egy Toyota Corollával ütközött, a rendőrség közleménye szerint az utóbbi hibájából fakadóan. Mivel a pickup egyelőre nem rendelkezik hivatalos törésteszttel ez az első alkalom, hogy a gyártótól független felvételeken láthatja a nagyközönség milyen sérülések szenved el egy hétköznapi baleset során.
Hirdetés
A fotókon könnyen kivehető, hogy a Cybertruck baloldala sérült a balesetben, látszólag néhány horzsolással megúszta, ellenben az út mellett heverő Corolla eleje szinte teljesen eltűnt. Ezzel együtt érdekes, hogy a Toyotában senkinek sem esett bántódása, míg a Teslában ülő sofőr könnyebb sérüléseket szenvedhetett, de elutasította az orvosi segítséget, így vélhetően komolyabb problémák nélkül megúszta.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?