Látványterven az új Audi Q3

Ilyen külsővel érkezhet a következő generációs Audi Q3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Várhatóan 2017 év végén vagy 2018 év elején mutatkozik be az Audi Q3 legújabb generációja, számítógépes látványterven azonban már most látható az újdonság.


Hamarosan debütál az ingolstadtiak legújabb és legkisebb crossovere, a Q2. A következő generációs Q3-at ennek tudatában némileg nagyobbra tervezik, hogy jobban elhatárolódjon egymástól a két modell, legalábbis a méreteket illetően. A jelenlegi 4388 mm-es hossz 4500 mm-re nő, ezen kívül pedig a 2603 mm-es tengelytávot is megnyújtják majd.
Hirdetés
Annak ellenére, hogy a méret nőni fog, a súly állítólag nem fog jelentősen változni, köszönhetően a második generációs MQB platformnak. Ami a motorpalettát illeti, az új Q3 nagyjából azokat az erőforrások kapja majd meg, mint a VW Tiguan. Valószínűleg lesz RS Q3 benzines és dízel változat is, továbbá e-tron plug-in hibrid is várható majd belőle. Az új Q3 legkorábban 2017 év végén vagy 2018 év elején mutatkozhat be.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?