Mi volt a terv? Senkitől sem zavartatva ment neki a teherautónak

Ismét szürreális és érthetetlen balesetről tett közzé felvételeket az MKIF

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az M7-es autópályán rögzítette az érthetetlen balesetet a forgalomfigyelő kamera, amelyen az látható, hogy egy sofőr senkitől sem zavartata ment neki az előtte haladó teherautó hátuljának.

Az eset még bő egy héttel ezelőtt történt egy esős napon, de a csúszós aszfalt sem ad kielégítő magyarázatot arra, hogyan sikerült összehozni a felvételeken látható balesetet. A távolban feltűnő teherautó szabályosan halad a külső sávban, majd mögötte feltűnik egy személyautó is, amely előzési manőverbe kezd, de nem húzódik teljesen át a másik sávba, hanem métereken át a szaggatott vonalon halad, és hirtelen nekicsapódik az előtte menőnek. A személyautó ezután a belső szalagkorlátnak csapódik, a teherautó sofőrje viszont bravúrosan mentette a menthetőt, így ő nem találkozott az elválasztóval. Az MKIF posztja szerint az utasok könnyebb sérüléseket szenvedtek, viszont a bejegyzésben nem említik, hogy pontosan mi okozta a csattanást.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?