112 km/h-val a városban! Mutatjuk, mennyit fizet a Skoda tulaj!

Még mindig sokan versenypályának használják Bács-Kiskun vármegye útjait

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lakott területen belül fotóztak le 112 km/órával egy Škodát Bács-Kiskun vármegyében Miske belterületén, ám ezzel a kiugró sebességgel sem sikerült a hét leggyorsabbja címet bezsebelni.

Egymást érik a száguldozók a dél-magyarországi vármegyében, a rendőrség ezúttal egy Škodáról tett közzé igencsak drága fotót, amelynek vezetője az 50-es táblát figyelmen kívül hagyva 112 km/órával száguldott át Miskén. A sofőr 62 km/órával lépte túl a megengedettet, így 169 ezer forintos bírsággal számolhat.
Hirdetés
A nem túl dicsőséges "hét leggyorsabbja" címet azonban egy Isuzu pickup zsebelte be, igaz csupán 4 km/órával múlta felül a Škodát, 116-tal mérték be Baja belterületén. A sofőr különösen balszerencsés, hiszen a megengedettnél 66 km/órával haladt gyorsabban, ez pedig már éppen a súlyosabb kategóriába esik a büntetési tételek táblázatában, így neki vélhetően egy 260 ezer forintos csekket fognak kézbesíteni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?