Michelisz Norbi ralira vált?

Michelisz Norbi gyerekkori álmát váltja valóra azzal, hogy rali versenyen áll rajthoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magyarország egyik legsikeresebb autóversenyzője az aszfaltot hátrahagyva a rali Európa-bajnokság hazai fordulójában bizonyíthat a Rally2-es géposztályban.

2019 WTCR világkupa győztese a Zempléni-hegységben áll rajthoz először rali versenyen az ERC hazai fordulójának keretein belül. A TCR World Tour bajnoki tabelláját vezető Michelisz természetesen egy Hyundai volánja mögött bizonyíthat a Rally2-es géposztályban, egy i20 N-nel. A versenyző saját elmondása szerint gyermekkori álma válik valóra a lehetőséggel.
Hirdetés
"Életem első autósportos élményei a Pécs környéki raliversenyekhez kötődnek, a Mecsek Raliról egészen élénk gyerekkori emlékeim vannak. Én a ralis közegben szerettem bele az autóversenyzésbe, és ha gyerekként kérdeznek arról, hogy milyen versenyző akarok lenni, akkor biztosan ralit mondtam volna. Hogy a pályaversenyzés felé sodort az élet, az főleg a szimulátoros időszakomnak volt köszönhető, ahonnan ebbe az irányba vezetett az utam. De a rali iránti érdeklődésem mindig is megmaradt, gyerekkori álmom válik most valóra" - nyilatkozta Michelisz Norbert. A kitűzött célokról szerényen nyilatkozott a versenyző, hiszen mindössze a rali teljesítését fogalmazta meg. Az Európa-bajnokság hazai fordulóját október 6-8. között rendezik.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?