Hivatalosan is bemutatták az új Picantót: bevállalnád?

Rá sem ismerni a koreaiak új csöppségére: íme a Kia Picanto frissítése!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Frissült a Kia Picanto: nem óvatoskodták el a forma átdolgozását, ám a lemezek alatt alig változott valami. Vajon sikerült vonzóvá tenni a vásárlók számára?

Férfias, robusztus dizájnnal vajon el lehet adni az aprócska miniautókat? Hasonló kérdésre keresheti a választ a Kia az új Picantóval. A kisautó ugyanis SUV modelleket megszégyenítő mértékben vad és látványos az új lámpákkal és lökhárítókkal. A képeken a csúcsváltozat GT-Line látható, ez is hozzájárul a sportos látványhoz, ám továbbra sem lett versenyautó az újdonság. A formát azonban már láthattuk néhány héttel ezelőtt, most viszont megjelentek a hivatalos képek és információk is az autóról.
Hirdetés
A beltérben 8 colos infotainment kijelzővel és digitális műszeregységgel is kérhető a modell, de szerencsére megmarad a különálló klímavezérlő is. A GT-Line alul vágott, fűtött kormányt is kap, az ülések is fűthetők az első sorban, illetve rengeteg olyan egyéb extrát is kínál majd, amire nem feltétlenül számítanál egy ekkora autótól. 1,2 literes szívómotorral és 1,0 literes turbóssal tervezik forgalmazni továbbra is, ráadásul a feláras robotizált váltó is megmarad az alapesetben járó kézi mellé opciónak. A pontos teljesítményadatokat nem tette közzé a Kia, de gyaníthatóan nem sokat változott az eddig is kínált motorok teljesítménye. A felniválaszték továbbra is 14 colnál indul és 16 colnál végződik majd a frissítés után, a csúcsok csúcsán pedig még nyitható tetőablak is kerül a cseppnyi koreai autó első ülései fölé.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?