Nem állt meg a rendőröknek a Toyota, rommá törték a RAV-4-et

A gyorshajtó RAV 4-nek végül az árokban ért véget a móka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Egyesült Államokban a rendőrök nem bánnak kesztyűs kézzel a gyorshajtókkal, remek példa erre az alábbi videó is. A Toyota sofőrjének ezúttal nem csak a büntetési csekkbe fájt a szabályok sajátos értelmezése.

Az autós üldözések a filmekben mindig robbanásokkal és hatalmas balesetekkel végződnek, de a valóság persze nem ennyire kegyetlen és látványos. Ráadásul a szervek autóiban nem amatőr sofőrök ülnek akiknek 100 km/h felett megremeg a kezük és nekimennek az első velük szemben érkező járműnek. Remek példa erre az alábbi videó, amit az amerikai Arkansas állam rendőrei rögzítettek június 13-án.
Hirdetés
A történet egy átlagos gyorshajtásnak indult, a már említett Toyota 122 km/h-val közlekedett egy 96 km/h-ás (60 mérföld per órás) szakaszon. A felvételt is készítő járőrautóban Blaine Middlecoff felkapcsolta a megkülönböztető jelzést és megállásra szólította fel a vétkes autóst. A RAV 4 vezetőjének viszont esze ágában sem volt megállni hanem inkább gyorsított. Alig három perccel az üldözés kezdete után a Toyota már az árokban landolt miután a járőrautó nekiment. A két jármű nagyjából 168 km/h-ás tempónál akadt össze ennek is köszönhető hogy mielőtt a RAV 4 megállapodott volna többször is megforgott és alaposan összetört.
Hirdetés
Miután a rendőrök kérdőre vonták az elkövetőt kiderült hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel ráadásul kábítószert is fogyasztott mielőtt a volán mögé huppant volna. Emellé még jön a gyorshajtás és az ellenszegülés is így Randal Proctornak szép bűnlajstrom gyűlt össze egyetlen autóút alatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?