Kigyulladt minden idők egyik legdrágább autója egy fesztiválon!

A legendás Ferrari nem bírta a megpróbáltatásokat, a pálya közepén mondta fel a szolgálatot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrari 250 GTO az olasz márka egyik legikonikusabb modellje, éppen ezért természetes, hogy a Goodwood Revival eseményen is tiszteletét tette az autó, a menet azonban szomorú véget ért.

FERRARI 250
A különleges Ferrariból mindössze 36 darab készült, így különösen fájó a mostani meghibásodás, de a tulajdonos elárulta, mindenképpen megjavíttatja az autót (fotó: Goodwood Road & Racing)
Motorhiba miatt szomorú véget ért az egyik Ferrari 250 GTO versenye a nemrég rendezett Goodwood Revival eseményen. A korábbi Formula-1-es versenyző, Karun Chandhok által vezetett Ferrari motorja egy kanyarkijáraton hirtelen kigyulladt, majd a jármű többször is megforgott. Az indiai versenyző később az X-en/Twitteren közétett fotói alapján igencsak forró szituáció alakult ki az utastérben is, ugyanis Chandhok cipője is megégett, de a versenyző szerencsére sértetlenül megúszta a balesetet. A Ferrari 250 GTO a világ legdrágább autói közé tartozik, egy 2014-es aukción például 38 millió dollárért kelt el egy példány.
Hirdetés
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?